Slide background

OFERTA

Slide background

OFERTA

dakar kielbasaJelita naturalne

W skład naszej oferty handlowej wchodzą jelita naturalne:

  • wieprzowe – kaliber: 24/26; 26/28; 28/30; 30/32; 32/+; proste, grube;
  • baranie/kozie (klasa AA; A; AB) kaliber: 20/22; 22/24; 24/26;
  • wołowe: (środkowe, wiankowe, kątnice).

Jelita importowane bezpośrednio z krajów Unii Europejskiej, Mongolii, Chin od sprawdzonych i zaufanych dostawców (producentów) zapewniających powtarzalność oraz sprawdzoną jakość produktu.

W żadnym wypadku nie należy mrozić jelit naturalnych. W rezultacie zamrożenie może doprowadzić do nieodwracalnego naruszenia ich naturalnej elastyczności - pogarszając jednocześnie ich parametry fizyczne.

Jednostka magazynowania produktu:
1 beczka —150 pęczków.

Jednostka handlowa produktu:
1 pęczek – 91,4m; 80-75m; 25m; 10m.

kielbasa wedzona

dakar kielbasaJelita naturalne

W skład naszej oferty handlowej wchodzą jelita naturalne:

  • wieprzowe – kaliber: 24/26; 26/28; 28/30; 30/32; 32/+; proste, grube;
  • baranie/kozie (klasa AA; A; AB) kaliber: 20/22; 22/24; 24/26;
  • wołowe: (środkowe, wiankowe, kątnice).

Jelita importowane bezpośrednio z krajów Unii Europejskiej, Mongolii, Chin od sprawdzonych i zaufanych dostawców (producentów) zapewniających powtarzalność oraz sprawdzoną jakość produktu.

W żadnym wypadku nie należy mrozić jelit naturalnych. W rezultacie zamrożenie może doprowadzić do nieodwracalnego naruszenia ich naturalnej elastyczności - pogarszając jednocześnie ich parametry fizyczne.

Jednostka magazynowania produktu:
1 beczka —150 pęczków.

Jednostka handlowa produktu:
1 pęczek – 91,4m; 80-75m; 25m; 10m.

kielbasa wedzona

KONTAKT

logo czarne

ul. Kawaleryjska 3a,
59-220 Legnica

Możliwość płacenia kartą za zakupy

  +48 76 850 20 11
+48 605 620 924
+48 695 636 279

  dakar@dakarlegnica.pl

  Pon. – Pi. 8:00 - 16:00
Sobota 8:00 - 14:00

 

SZYBKI KONTAKT

Wszelkie prawa zastrzeżone © FHU DAKAR S.c. – Legnica | Tel.: +48 605 620 924

Jelita naturalne, siatka wędliniarska, osłonki sztuczne, poliamidowe, białkowe, przyprawy, mieszanki przyprawowe, dodatki masarskie.