ZAOPATRZENIE PRZEMYSŁU MIĘSNEGO I GASRTRONOMII

Pole tekstowe: Szczegóły produktu

· Maszynki ręczne: #5,#8,#10,#22,#32— akcesoria, części zamienne, sita, noże, lejki,

· Maszynki elektryczne W-72,W-82, inne — akcesoria/części zamienne, noże, sita,

· Nadziewarki ręczne: 1,5L, 3L, 9L, 12L— akcesoria/lejki/uszczelki,

· Nastrzykiwarki ręczne/elektryczne, głowice, igły,

· Aparaty ubojowe ręczne, kleszcze elektryczne , naboje,

· Klipsownice ręczne/pneumatyczne, klipsy, pętelki,

· Termometry do: kotłów/wędzarni/lodówek,

· Noże trybowniki/skórowacze/do wycinania żeberek/cukiernicze,

· Stalki tradycyjne/diamentowe, ostrzałki ręczne/elektryczne

· Tasaki kuchenne/topory/piły rozbiorowe ręczne,

· Igły do szynek, gloki, haki wędzarnicze, kije wędzarnicze,

· Pojemniki dystrybucyjne do mięsa, przykrywki, wózki transportowe,

· Kadzie — baseny do peklowania mięs,

· Chochle, cedzaki, widelce, nożyce,

· Sprzęt gastronomiczny,

· Itp.

 

Drobny sprzęt masarski

Płyny do mycia i czyszczenia:

· naczyń/urządzeń/pojemników

· mycia i dezynfekcji powierzchni podłóg, urządzeń, maszyn, ścian itp..

· rąk — mydło w płynie koncentrat,

· powierzchni ze stali kwasoodpornej/aluminiowej, rusztów, wędzarni itp..

· do nabłyszczania i konserwacji powierzchni,

· lodówek, lad, blatów, szybkiej dezynfekcji, prania obrusów, pościeli,

 

Sprzęt utrzymania czystości:

· ściągaczki gumowe (różne długości)

· Kije do ściągaczek,

· Szczotki do mycia i szorowania kloców, podłóg, pojemników itp.

· Fartuchy, ubrania masarskie/piekarnicze, rękawice, czapki

Środki utrzymania czystości

Skontaktuj się z nami:

FHU DAKAR S.c.

Ul. Kawaleryjska 3a,

59-220 Legnica

 

Telefon:  76/85 02 011

Kom.:     605 620 924

Kom.:     695 636 279

E-mail:   dakar@dakarlegnica.pl

Copyright DAKAR S.c./Wszelkie prawa zastrzeżone