Drobny sprzęt masarski
- Maszynki ręczne: #5,#8,#10,#22,#32— akcesoria, części zamienne, sita, noże, lejki,
- Maszynki elektryczne W-72,W-82, inne — akcesoria/części zamienne, noże, sita,
- Nadziewarki ręczne: 1,5L, 3L, 9L, 12L— akcesoria/lejki/uszczelki,
- Nastrzykiwarki ręczne/elektryczne, głowice, igły,
- Aparaty ubojowe ręczne, kleszcze elektryczne, naboje,
- Klipsownice ręczne/pneumatyczne, klipsy, pętelki,
- Termometry do: kotłów/wędzarni/lodówek,
- Noże trybowniki/skórowacze/do wycinania żeberek/cukiernicze,
- Stalki tradycyjne/diamentowe, ostrzałki ręczne/elektryczne,
- Tasaki kuchenne/topory/piły rozbiorowe ręczne,
- Igły do szynek, gloki, haki wędzarnicze, kije wędzarnicze,
- Pojemniki dystrybucyjne do mięsa, przykrywki, wózki transportowe,
- Kadzie — baseny do peklowania mięs,
- Chochle, cedzaki, widelce, nożyce,
- Sprzęt gastronomiczny,
- i inne.
Drobny sprzęt masarski
- Maszynki ręczne: #5,#8,#10,#22,#32— akcesoria, części zamienne, sita, noże, lejki,
- Maszynki elektryczne W-72,W-82, inne — akcesoria/części zamienne, noże, sita,
- Nadziewarki ręczne: 1,5L, 3L, 9L, 12L— akcesoria/lejki/uszczelki,
- Nastrzykiwarki ręczne/elektryczne, głowice, igły,
- Aparaty ubojowe ręczne, kleszcze elektryczne, naboje,
- Klipsownice ręczne/pneumatyczne, klipsy, pętelki,
- Termometry do: kotłów/wędzarni/lodówek,
- Noże trybowniki/skórowacze/do wycinania żeberek/cukiernicze,
- Stalki tradycyjne/diamentowe, ostrzałki ręczne/elektryczne,
- Tasaki kuchenne/topory/piły rozbiorowe ręczne,
- Igły do szynek, gloki, haki wędzarnicze, kije wędzarnicze,
- Pojemniki dystrybucyjne do mięsa, przykrywki, wózki transportowe,
- Kadzie — baseny do peklowania mięs,
- Chochle, cedzaki, widelce, nożyce,
- Sprzęt gastronomiczny,
- i inne.